IT Beheer

ICT is een strategisch instrument vandaag in elke organisatie. Daarom is het van cruciaal belang dat de IT ondersteuning van uw onderneming in goede handen is. Een vlot netwerk, netwerkprinters per werkgroep, een nieuwe computer voor een nieuwe collega. Genius is uw IT-partner en provider, wij zorgen voor uw vlotte communicatie, zo kan u zich focussen op uw kerntaken.

Clouddiensten

U wenst af te stappen van de lokale server waar veel zorg en aandacht naartoe gaat? U hebt meerdere vestigingen en verschillende thuiswerkers? Dan is KMO in de Cloud voor u waarschijnlijk de ideale oplossing. Wenst u uw kosten onder controle te houden? U betaalt een vast bedrag per maand en per medewerker. Maw u hebt uw IT budget perfect onder controle.

Software

Goede software ontstaat niet zomaar: daar is een goed luisterend oor voor nodig en technische expertise. Genius ontwikkelt software op maat van en voor KMO bedrijven die een stap vooruit willen. We hebben het vakmanschap en een jarenlange ervaring om tot een vooruitstrevende oplossing te komen. Genius ontwikkelt hoofdzakelijk in C# .Net.

Telefonie

Zakelijke telefonie moet eenvoudig geregeld kunnen worden vinden wij bij Genius. Daarom bieden wij alleen nog VoIP oplossingen aan bij de door ons geleverde telefonieprojecten. Die intuïtief kunnen bediend worden via een app. Bovendien houdt u uw budget met onze oplossingen onder controle door de lage maandelijkse kosten.