IT Beheer

Een onderneming zonder IT? Onmogelijk. Deugdelijke IT-systemen zijn onmisbaar om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Van een vlot netwerk, over snelle laptops, tot toegang waar en wanneer u maar wil, al deze facetten maken mee het verschil. Genius is uw totaalpartner op het vlak van IT. Wij nemen alle ICT-zorgen van u over, zodat u zich kunt focussen op uw business.

Clouddiensten

Wenst u over te stappen naar de cloud? Meerdere vestigingen, mobiele medewerkers en de pittige onderhoudskosten van uw eigen servers beu? Wij brengen uw onderneming op een veilige en vlotte manier naar de cloud. Voor een vast bedrag per maand, per medewerker, geniet u van alle troeven van werken in de cloud. Makkelijk te budgetteren, nog makkelijker te beheren!

Software

Goede software ontstaat niet zomaar: daar is een goed luisterend oor voor nodig en technische expertise. Genius ontwikkelt software op maat van en voor KMO bedrijven die een stap vooruit willen. We hebben het vakmanschap en een jarenlange ervaring om tot een vooruitstrevende oplossing te komen. Genius ontwikkelt hoofdzakelijk in C# .Net.

Telefonie

Bellen moet evident zijn, geen opgave. Kiest u voor de VoIP-oplossingen van Genius, dan kiest u voor zorgeloos bellen met de nodige flexibiliteit. U beschikt over een waaier aan mogelijkheden, bent bereikbaar waar en wanneer u wil en beheert alles in een gebruiksvriendelijke app. Dit tegen een zeer betaalbare maandelijkse kost. Waarom hebt u die dure telefooncentrale nog nodig? Juist, …