Telefonie

Vaste telefonie | klassiek model

Proximus biedt het meest stabiele netwerk op de markt om over te bellen met uw vast toestel, evenzo om uw oproepen op het vaste toestel te ontvangen. Het is  daarenboven de enige aanbieder van vaste lijnen op de markt, die lijnen aanbiedt zonder nood aan stroom. Met de Proximus (analoge) lijnen zijn uw cruciale diensten altijd telefonisch bereikbaar.

Vaste telefonie | VoIP

Bellen en gebeld worden over het internet, ons telefoniesysteem maakt het mogelijk. Voor bellen vanaf uw vast of mobiel VoIP toestel, wordt gebruik gemaakt van uw  internet- of datalijn.
Het beheren van uw telefonieomgeving doet u online: Keuzemenu’s instellen, nieuwe gebruikers toevoegen of verwijderen, rechten instellen, gesprekken opnemen, toestellen toevoegen, alles doet u online.

Mobiel Base

Base investeert elke dag om de kwaliteit en de performantie van hun netwerk verder te verbeteren en u zo de beste mobiele ervaring te bieden, zodat u zorgeloos kan werken. Hun getrainde medewerkers staan dag & nacht klaar om te antwoorden op al uw vragen en u bij te staan met professioneel advies.

Mobiel Proximus

Proximus, ervaar de kwaliteit van hun netwerk & service! Met de Mobile Coverage Extender bent u ook binnenshuis verzekerd van een goed bereik. Proximus biedt u het krachtigste 4G netwerk op de markt.