Bedrijf

De strategie van uw KMO bepaalt u, uw ICT vertrouwt u toe aan Genius

Wij geloven dat het digitale onderdeel van uw bedrijf ook best een hoofdrol krijgt in de groeistrategie.

De digitale ondersteuning waar u altijd al nood aan had!

Digitaal is cruciaal, vandaag meer dan ooit. Bij Genius zetten we dan ook sterk in op digitaliseren en helpen we ook uw bedrijf op weg. Als West-Vlaamse KMO, gevestigd in Ardooie richten we ons op kleine en middelgrote ondernemingen. Deze bedrijven kennen we als onze broekzak, begeleiden we van A tot Z en ondersteunen we met een performante ICT-infrastructuur. De basis voor een duurzame groei!

 

Van IT-netwerk over IT-beveiliging tot alle mogelijke clouddiensten: wij hebben het in de vingers. Wij zorgen voor performant werkende systemen, de nodige ondersteuning en advies op maat. Elke onderneming heeft de dag nood aan IT én een betrouwbare ICT-partner. Wel, die partner willen wij zijn. Een betrouwbare, flexibele onderneming die meedenkt en antwoorden biedt op uw ICT-vraagstukken. En betaalbaar bovendien!

Of u nu opteert voor een cloudoplossing of eerder een traditioneel netwerk: wij zorgen voor objectief advies en ondersteuning.

Uw netwerken en systemen zorgeloos laten draaien is één ding, maar bij Genius doen we meer. Zo ontwikkelen we ook software op maat. De perfecte aanvulling op bestaande systemen of net die ontbrekende schakel die uw business doet accelereren en/of het leven makkelijker maakt.

Op zoek naar een totaalpartner op het vlak van IT? Genius, daar kun je op vertrouwen.

Meet our team

Foto_Pieter
Pieter Messiaen
IT Support Engineer
Joren Normon
Zaakvoerder